top of page
affiche.jpg

Vrouwendriedaagse
Womb Journey

in samenwerking met Lindsay
(www.yogawithtailor.eu
)

Je baarmoeder helen, womb food ontdekken, je vrouwelijke kracht omarmen en een heilige ruimte cultiveren om te transformeren en te groeien.

Gwenda (Nectar of Life) verzorgt alle maaltijden en workshops gezonde voeding, yoga nidra (begeleide relaxatie) en zang, alsook assistentie bij Lindsay's healing workshops zoals ademwerk.

HET WONDER VAN JE LICHAAM

Je lichaam is je wonderlijke voertuig om hier het leven te proeven. Het is jouw stukje levende aarde en materie. Het is als een landschap, wijd aan kennis en pracht. Wanneer we ons lichaam goed verzorgen en voeden, brengt het ons levensenergie en schoonheid. Het lichaam is als een gids, een vriend, die steeds bij ons is en al onze verhalen in haar cel geheugen heeft opgeslagen.  Het lichaam spreekt de taal van ons diepste zelf en openbaart haar boodschappen door signalen te geven.

 

VROUW ZIJN IN ONZE HUIDIGE SAMENLEVING

We leven allemaal in een samenleving waarin ons geleerd wordt in veelheid en snelheid te leven. Vrouwen leven meer en meer in hun manifesterende energie. Er is geen harmonie tussen haar intuïtie en haar manifesterende kracht. Door in haar manifesterende rol te staan, denkt een vrouw dat ze meer zal gewaardeerd worden. We zien daarentegen dat meer en meer vrouwen in burn outs landen, uitgeput en oververmoeid door een overprikkeld zenuwstelsel.

Ze zijn zichzelf verloren onderweg omdat ze hun vrouwelijke en mannelijke energie niet in harmonie konden laten samenwerken. Wanneer we ontdekken hoe we deze yin (vrouwelijke) en yang (mannelijke) energieën met elkaar als een symbiose kunnen laten spelen/dansen, verandert ons cel geheugen en ervaren we een andere dynamiek in ons systeem. In de natuur zijn veel tegenstellingen die elkaar nodig hebben of moeten samenwerken om tot een bepaald eindresultaat of groei te komen. Waarom denken wij mensen dat wij anders werken? Mochten we allen tot dit inzicht komen en ontdekken hoe onze lichamen met de natuur mee bewegen, hoe zou de wereld er dan uit zien?

BAARMOEDER: PLEK VAN CREATIE

Met deze bijzonder retreat willen we stilstaan bij de wijsheid van je lichaam, de creatie vanuit je baarmoeder en de liefde van je hart. Alles is immers in verbinding met elkaar.

De baarmoeder is een plek van diepe wijsheid waar onze creatieve kracht parelt en waar oude wijsheden en wonden van onze voorouders liggen opgeslagen. Deze afdrukken kunnen verborgen blijven in ons onderbewustzijn, waardoor energetische blokkades ontstaan. 'Geboorte' vindt niet alleen fysiek plaats in de vorm van een kind. Wij ervaren het geboorteproces ALLEMAAL op een energetisch niveau, in de vorm van een nieuw project, een nieuwe zaak, een nieuwe intentie, of misschien een nieuwe manier van leven. Als zich in het heiligbeenchakra energetische blokkades vormen, kunnen we het gevoel hebben vast te zitten. Als onze creatieve Shakti energie niet vrij kan stromen, ontbreekt het ons aan helderheid en is onze kracht beperkt. De reis in de baarmoeder is uniek voor elke vrouw, en heeft niets te maken met dogmatische idealen van vrouwelijkheid of het vervullen van de rol van wat een vrouw 'zou moeten' zijn.

Het wordt alvast een helend weekend voor lichaam & geest op een diep niveau.

 

CONCREET: WAT MAG JE ONTDEKKEN?

Contact maken met je baarmoeder, naar haar luisteren en toestaan via jou te spreken.

In een veilige bedding angst en verdriet helen die vastzitten in je zenuwstel en baarmoeder.

Je opnieuw verbinden met de helende energieën van de natuur en JOUW stukje Aarde.

Jezelf in een diepe staat van rust brengen.

Gezien worden in de krachtige, liefdevolle energie van vrouwen.

Yoga, meditatie, ademwerk, yoni steaming, kruiden, aromatherapie en gezonde voeding.

Genieten van heerlijk voedzaam eten waar je helemaal stil en blij van wordt.

 Samen met een team aan prachtvrouwen nemen we je mee in een liefdevolle en veilige bedding om jouw helende reis te maken.  In een kleine groep van 7 vrouwen maken we diepe verbinding met onszelf en de natuur, in de bijzondere Sante Jardin te Wachtebeke.

PROGRAMMA
VRIJDAG
10u workshop vrouwelijke cyclus (cycluskompas maken en bewegen volgens de energie van de cyclus)
13u lunch
me-time
15u30-16u workshop gezonde rauwe 'nutella' balletjes maken
16u workshop (sjamanistisch) ademwerk
18u30 avondmaal
20u yoga nidra (diepe begeleide relaxatie)

ZATERDAG
8u workshop slow juicen en gezond ontbijt maken
9u30 ontbijt
10u30 Workshop ontspanning van het zenuwstelsel en voorouderlijke healing
13u lunch
14u yoni ('vagina') steaming en healing
16u vieruurtje
me-time
18u30 avondmaal: kampvuur koken en helende klank/zang

ZONDAG
8u vrouwen yin yoga
9u15 ontbijt
10u15 workshop gezonde voeding en gezond zoet
13u middagmaal
14-16u workshop massage met Rebozo doeken
16u afsluitcirkel + vieruurtje

PRAKTISCH

  • Starten vrijdagochtend  5/7, 10u - einde zondag 7/7, 17u.

  • Prijs voor 3 dagen en 2 nachten (dit omvat heerlijk vegetarisch en biologisch eten, gebruik van yogamatten, handdoeken en bedlinnen, onbeperkt fruit en kruidenthee, overnachting, workshops gezonde voeding, yoga, meditatie en helende handen )

 

                                                                - Sjamaan yurt 4 personen €435

                                                                - 2 persoons ruimte € 455

                                                                 - 1 persoons pipowagen €505

Early bird

Na 21 april late bird +20€

Maximum 7 inschrijvingen.

bottom of page