top of page
TheFutureHouse_286_OK.jpg

Groepslessen Yoga in Gent
Volg live in de studio of online via livestream

Yoga is het stopzetten van de wentelingen van de geest
~ Yoga Sutras, openings Sutra

Ben je op zoek naar yin yoga Gent of hatha yoga Gent mét verdieping? Kom gerust langs voor een proefles, je kan elk moment instappen!

Aanbod

Dinsdag

18-19.30 Yin yoga

19.45-21.15 Hatha yoga

Donderdag

18-19.30 Hatha yoga

19.45-21.15 Yin yoga

 

 

...is 'zero effort, 100% gravity'. We gaan zitten of liggen in houdingen waarvoor we geen spierkracht gebruiken, maar waarbij de zwaartekracht ons lichaam opent. We blijven iets langer in de houdingen, waardoor we het bindweefsel losmaken en hydrateren. Deze les is meer 'chill' dan de hatha yoga les. Toch is het langer in de houdingen blijven een uitdaging, voor je lichaam en niet in het minst ook je geest - om aanwezig te blijven... Ideaal voor iedereen die 'less is more' wil oefenen. Want, hoe minder je doet, hoe dieper de stretching...

Deze les gaat meer over de yin/yang balans. Naast zittende en liggende zijn er ook staande houdingen, en zonnegroeten (korte flows waarbij je vloeit van de ene naar de andere beweging op het ritme van je ademhaling). Er is ook meer variatie in wat we kunnen doen. In deze les blijft de nadruk op meditatie-in-beweging.

1. Reserveer jouw plekje via de Eversports app.

2. Klik in de kalender op de les die je wil volgen

3. Klik verder naar boeken en betaal via payconiq/bankapp

Prijzen

- Eerste keer? Proefles €12, proefweek €25 (max. 3 lessen)

- Beurtenkaart: €12 per les. Omdat de locatie zeer bijzonder is en we sowieso enkel in kleine groepen werken, komt daar €5 pp. zaalhuur bij. Een tienbeurtenkaart kost dus €170.

- Losse les €20 'pay as you come'

- Livestream: beurtenkaart €140, losse les €15.

Informeer bij je mutualiteit voor een sportpremie!

Livestream - volg van thuis uit!

1. Boek je online sessie via de Eversports app. 15 min voor de les krijg je de link en kom je meteen in de Zoom meeting.

2. Zet je eigen microfoon op 'mute'

3. Zorg dat ik jou ook kan zien!

 

- Nodig: matje, yogablok en -riem (of lange sjaal en stapel boeken), dekentje, oogmasker, kussens

Yin Yoga

Hatha Yoga

Locatie

TheFutureHouse_216_OK.jpg

Het mag gezegd: dit is de mooiste yogastudio in Gent... Intiem, verstillend, zen, en een architecturaal pareltje...  De gloednieuwe yogastudio The Future House 2.0 (ik noem het liever 'The House of Presence') Evergemsesteenweg 55, Wondelgem - vlak aan de R4 (kruispunt Brico).

Kleedruimte is voorhanden.

Hammam na de les? Dat kan! 20€ per 60 min zonder handdoek, 1€ supplement per handdoek.

​Fiets

Op een goeie 10 min fietsen van Rabot, 15 min. van Gent Dampoort. Fietsen kunnen geparkeerd op de oprit achter het hekken.

Auto

Gratis parkeerplaats!

De Studio is dus ideaal gelegen voor wie zoekt naar yoga Gent, yoga Evergem, yoga Wondelgem, yoga Mariakerke, yoga Drongen, yoga Ledeberg, yoga Gentbrugge, yoga Eeklo, yoga Sleidinge, yoga Maldegem, yoga Sint-Amandsberg, yoga Zwijnaarde, yoga Lovendegem.

Foto's: Patrick Dekeyzer

bottom of page