Groepslessen Yoga in Gent

Volg life in de studio of online via lifestream

Yoga is het stopzetten van de wentelingen van de geest

~ Yoga Sutras, openings Sutra

Of, naar de huidige tijd vertaald: yoga is het niet identificeren met de wentelingen van de geest, er niet in meegaan

Voor wie op zoek is naar yin yoga Gent of hatha yoga Gent maar mét verdieping. Kom gerust langs voor een proefles, je kan elk moment instappen! Locatie: zie onder (niet de zaal op de foto's)
 

Yin yoga is 'zero effort, 100% gravity'. We gaan zitten of liggen in houdingen waarvoor we geen spierkracht gebruiken, maar waarbij de zwaartekracht ons lichaam opent. We blijven iets langer in de houdingen, waardoor we het bindweefsel losmaken en hydrateren. Deze les is meer 'chill' dan de hatha yoga les. Toch is het langer in de houdingen blijven een uitdaging, voor je lichaam en niet in het minst ook je geest - om aanwezig te blijven... Ideaal voor iedereen die 'less is more' wil oefenen. Want, hoe minder je doet, hoe dieper de stretching...

Hatha yoga gebruikt wel spierkracht, dus naast zittende en liggende ook staande houdingen. Er is dus ook meer variatie in wat we kunnen doen. Ook in deze les blijft de nadruk op verstilling en meditatie-in-beweging. Ik gebruik ook wel eens wat yin of meridiaanyoga, als dit past binnen het thema waarrond we werken.

Ontspannende muziek ondersteunt de les en de houdingen. In donkere dagen bij kaarslicht en bij mooi weer in de tuin op het buiten-yoga-platform!

Lessenrooster

Dinsdag

18-19.30 Yin yoga

19.45-21.15 Hatha yoga

Donderdag

18-19.30 Yin yoga

19.45-21.15 Hatha yoga

Alle lessen worden online verdergezet met vooraf opgenomen sessies (zie homepage voor praktische info).

Life lessen kunnen altijd ook in lifestream online meegevolgd worden - interactief dus - als we terug in de studio mogen

Beginners kunnen elk moment starten!

​Vanaf 26-4 bij goed weer weekendsessies overdag buiten op het yogaplatform in de prachtige yogatuin van studio The Future House (zie onder). Max. 9 deelnemers. Hiervoor verstuur ik (last-minute, want weersgebonden) een nieuwsbrief. Klik hier als je op de hoogte wil gebracht worden.

Prijzen

LOCKDOWN LESSEN: alles €3 goedkoper op onderstaande prijzen

 

Eerste keer? Proefles €10, proefweek €15

Daarna heb je de keuze tussen:

- inschrijven voor een reeks

- tienbeurtenkaart

- losse lessen

​Reeks
Wil je zeker zijn van je plekje, dan is dit de beste formule. Bij de start van een nieuwe reeks heb je immers de kans tot voorinschrijving. Tijdens een reeks kan je steeds van les switchen of meerdere keren per week komen indien je op andere weken niet kan komen. Gemiste lessen kunnen enkel binnen de reeks ingehaald worden en zijn dus niet overdraagbaar naar een volgende reeks. Je kan gerust nog als nieuweling inschrijven voor de rest van de reeks.

€14/les

Meerdere lessen per week: €10 vanaf de tweede les.

Eerste voorjaarsreeks start vanaf 5/1, 6 sessies tot de krokus

Beurtenkaart:

Wil je meer flexibiliteit, dan is deze formule voor jou!

€150, 10 lessen, 6 maand geldig, ook voor workshops en verdiepingstraject.

Losse les

Wil je alle vrijheid? €17 'pay as you come'

Kortingen

Schrijf je in met partner, ouder of kind? €5 korting op de reeksprijs of beurtenkaarten.

Studenten- en werklozenkorting: €3/les op alle prijzen

Informeer bij je mutualiteit voor een sportpremie!

Binnenkort komt er een gebruiksvriendelijk online reservatiesysteem

Locatie

Gloednieuwe yogastudio The Future House 2.0 (ik noem het liever 'The House of Presence') Evergemsesteenweg 55, Wondelgem - vlak aan de R4 (kruispunt Brico)!

Douches en kleedruimtes zijn voorhanden.

Wil je liever in de hammam na de les? Dat kan! 20€ per 60 min zonder handdoek, 1€ supplement per handdoek.

Fiets

Op een goeie 10 min fietsen van Rabot, 15 min. van Gent Dampoort. Fietsen kunnen geparkeerd op de oprit achter het hekken.

Auto

Gratis parkeerplaats!

De Studio is dus ideaal gelegen voor wie zoekt naar yoga Gent, yoga Evergem, yoga Wondelgem, yoga Mariakerke, yoga Drongen, yoga Ledeberg, yoga Gentbrugge, yoga Eeklo, yoga Sleidinge, yoga Maldegem, yoga Sint-Amandsberg, yoga Zwijnaarde, yoga Lovendegem.