top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-24 om 15.55.15_710436dc.jpg

Retreat Yoga en Natuurbeleving
Bulgarije

Connect to your own inner nature! We zijn het vaak verleerd om ons met de puurheid van onze eigen natuur te verbinden. Een retraite in de woeste natuur brengt je terug dicht bij jezelf, doet je thuiskomen in de puurheid van je eigen zijn. Kriebelt het al een beetje bij jou als je dit leest...? Dan is het misschien écht iets voor jou om te herbronnen in de ongerepte natuur van Bulgarije! Wat dacht je van yoga naast het zwembad, omgeven door 360° ongerept natuurlandschap en met je snoet in de zachte, warme ochtendzon? Begeleide natuurwandelingen in de woeste, ongeschonden en pure natuur? Een meditatie bovenop een ravijn met mega uitzicht over de wildernis?

!! Op dit moment, bij de start van de publieke promotie, zijn reeds 8 van de 14 plaatsen ingenomen, dus snel zijn is de boodschap !!

 

Dagelijkse yogasessies aan het zwembad én in de natuur. Er is geen zaal en in die periode regent het niet, dus we doen alles buiten! Tijdens de yoga is er veel ruimte voor pranayama (ademhaling) en meditatie. De sessies zijn echt 'meditatie-in-beweging', en aangepast aan alle leeftijden en lichamen. Er is steeds een ochtendsessie van 2u aan het zwembad of op het terras, en tijdens of op het einde van de namiddagwandeling is er ruimte voor extra ademwerk of meditatie.

...begeleid door befaamd natuurfotograaf, -gids én eigenaar van het domein Ludo Goossens. Psst... hij heeft ook een jeep voor off road excursies naar de mooiste plekjes waar je anders niet bij kan. Alles uiteraard in volle respect voor de natuur.

Start 19/8 met avondmaal
Retreat 20-24/8:
- 5 dagen 's morgens min. 2u yoga
- 4 dagen middagwandelingen
- 4 dagen korte avondsessies yoga (yoga nidra relaxatie, meditatie, pranayama...), zoveel mogelijk in de natuur
Einde 25/8 met ontbijt.

Heerlijke huisbereide Bulgaarse maaltijden! De kokkin werkt met zoveel mogelijk lokale producten van de coöperatieve van haar dorp 'vlakbij' (40 min rijden ). Daar maken ze yoghurt van Bulgaarse yoghurt culturen, kazen, brood...
Er is 1 vrije middag. Afhankelijk van de wensen van de groep kan die ingevuld worden met iets begeleid.
Last but not least: community, verbinding, fun, stilte, en in of rond het zwembad 'hangen'.

Probuda vakantiehuis vlakbij Kostadenets (van gastheer, natuurgids en -fotograaf Ludo) omvat 2 grote gebouwen. Er is logies voor 15 personen. De kamers hebben telkens 2 eenpersoonsbedden (de kamers met dubbele bedden zijn reeds de deur uit, sorry...). Sommigen hebben gedeeld, andere eigen sanitair. De kamers zijn natuurlijk en ecologisch gebouwd en ingericht (foto's zie onder). En ja, ER IS EEN ZWEMBAD (en het is prachtig weer in augustus)!

€715
Alles inbegrepen (ook taxi van luchthaven naar locatie) behalve de vlucht.
BRING A FRIEND korting: €50 (elk €25 of je houdt het voor jezelf - geldt natuurlijk ook voor koppels).
Je kan vliegen met Wizzair op Varna, of met Ryanair op Boekarest. Boekarest is iets verder rijden (2,5/3u), maar Ryanair heeft de goedkoopste tickets op dit moment.

Yoga in de natuur

Programma

Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-24 om 15.55.15_37499b10.jpg

Natuurwandelingen

En verder...

Locatie

Prijs

Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-26 om 11.04.48_ce892a89.jpg
bottom of page