top of page
yinyogaGent.jpg

 Yoga workshops Gent
Regelmatig terugkerende workshops yoga in Gent
Volg live in de studio of online via lifestream

Stilteyoga

Tijdens de stilteyoga wordt er door niemand gesproken, niet door de deelnemers en niet door mezelf als lesgever. Er wordt een specifieke playlist samengesteld van vocale muziek uit de hele wereld, waarbij elk nummer qua trilling is afgestemd op de houding die we doen. Daarbij reizen we naar binnen, van eerste chakra (aarding) doorheen de chakra's naar het hart (lucht element). We doen enkel eenvoudige houdingen, vooral yin yoga, die telkens met het geluid van een cimbaal worden ingeleid en beëindigd. Een bijzondere, verstillende, ervaring.

Praktisch:

Als je inschrijft voor deze sessie, krijg je vooraf een mail met praktische uitleg.

Sessies van telkens 2u.

14-4, 19u30-21u30.

Locatie

€25

Yoga nidra (XXL relaxatie)

Yoga nidra of 'slaap van de yogi' is een XXL relaxatie die je brengt tot de diepste laag tussen slaap en waak. We vertrekken vanuit de relaxatie die we op het eind van elke les doen, en gaan dan verder, en verder en verder... Je parasympathische zenuwstelsel neemt over, je hersengolven veranderen naar alfa en gamma, en je systeem genereert herstel, balans en groei. In deze sessie starten we met een korte, ontspannende yin yogasessie om thuis te komen in je lichaam, voor we daarna een klein uur gaan 'nidra-en'.

Praktisch:

Sessies van telkens 2u.

17-2. 19.30-21.30.

Locatie

€25

Mantra's & more

Samen zingen is zo verbindend. Het creëert een klankveld waarin je echt het gevoel krijgt als individu te verdwijnen in het groter geheel, of, om het met de woorden van de Buddha te zeggen, 'the drop merges in the ocean'. De vroegere populaire mantrazangsessies worden uitgebreid naar andere (sarcrale) liederen, van sjamanistische gezangen met sjamanendrum tot swingende gospel! Sessies van telkens 2u.

Komende datum volgt.

Diverse locaties, vaak Maldegem.

Vrije bijdrage.

Yoga & soundjourney

We starten met rustige yin/restorative yoga, ademhaling en begeleide relaxatie mét live muzikale begeleiding, om dan een dik uur een muzikale reis te maken. Ontspannend, helend, diepgaand.

Samen met muzikalte duizendpoot Ward De Coninck begeleiden we jullie op duizend-en-één instrumenten, van harmonium, sruti box en monochord tot didgeridoo, ondertoonzang en klankschalen.

Laat je meevoeren!

Praktisch:

Sessies van telkens 2u.

Juni, datum volgt. 20-21.30.

Locatie

€25

bottom of page