bewustzijn
bewustzijn

bewustzijn, life coach, yoga coach

press to zoom
awareness thich nhat hanh
awareness thich nhat hanh

bewustzijn, meditatie Gent

press to zoom
bewustzijn
bewustzijn

bewustzijn, life coach, yoga coach

press to zoom
1/2

Bewust Leven

Be — don't try to become

~ Osho

Vanuit mijn jarenlange ervaring in energetisch lichaamswerk voel ik mensen enorm goed aan en kan ik veel 'lezen' uit lichaamstaal en non verbale communicatie. Die scherpte en fijngevoeligheid gebruik ik om mensen te begeleiden die vast zitten op hun pad in de vorm van coaching, al dan niet in combinatie met yoga, massage of andere tools die ik zelf als zeer waardevol heb ervaren op mijn pad, zoals EFT ('Emotional Freedom Technique' of 'tapping') of het werken vanuit het Enneagram. Coaching is geen therapie, maar begeleiding om uit jou te halen wat al diep in je zit: 'the true teacher is someone who helps you discover the teacher in yourself' (Thich Nhat Hanh). Ik help jou licht te laten schijnen op onbewuste, belemmerende gedachtenpatronen, 'self fulfilling prophecies', 'loops' in gedachten of gedragspatronen waar je onbewust steeds weer in terecht komt, of vastzittende emoties - of het nu gaat over je werk, relatie, gezondheid, of wat dan ook.

Doorheen mijn leven ben ik zeer diep in mezelf gedoken en heb ik het pad van zelfbewustzijn steeds verder ontdekt, vooral in verband met ziekte en gezondheid. Ziekte is een uiting van disbalans in je hele systeem, en het geeft ons steeds een diepere boodschap. Door ziekte komen we steeds meer te weten over onszelf. 'Mezelf volledig genezen' is dan ook een levensthema. Het bracht me van klassieke geneeskunde naar de zoektocht van alternatieve geneeswijzen (waaronder yoga en massage maar ook nog heel veel andere dingen) tot uiteindelijk diep zelfbewustzijn. Jezelf de vraag durven stellen wat er eigenlijk écht aan de hand is. Alternatieve vormen van genezing zijn fantastisch, en zeer ondersteunend, maar bij mezelf merkte ik dat de grootste doorbraak altijd kwam bij diepe inzichten over mezelf en over wat de ziekte mij toonde. Door het zelfbewustzijn dat ik daarover in mezelf ontdekt heb, is mensen begeleiden rond het thema ziekte en gezondheid dan ook vaak zeer waardevol voor mij.

Ben je echt op zoek naar therapie? Ik werk in team samen met coaching praktijk Yourself in Watervliet. Bij de 2 psychotherapeuten kan je terecht voor therapie en/of hypnose.

€70/1,5u - massage €80/1,5u.

De sessies zijn live in onze privé sauna Zente, Sint-Laureins, online via Zoom, of in praktijk Yourself, Watervliet.