yogales Nectar of Life

Yogaweekends

Voor weekends Bewustzijn met Prem Taro, klik hier

Yoga, healing en connecting weekend
Bois-le-Compte, Orval

Johan van Asudra yoga, die ook lesgeeft in The Future House, vroeg me of ik zijn geplande weekend in het prachtige Bois-le-Compte niet samen wou organiseren. Ik voelde meteen een grote 'JA'. Johan en ik kennen elkaar reeds van in de tijd dat er in Gent slechts een handvol yogadocenten waren. We geven al meer dan 15 jaar gepassioneerd les en delen eenzelfde yogaleraar. We zijn weliswaar verschillend, maar vullen elkaar naadloos aan.

Wat

Healing, zelfheiling, yoga, meditatie: Asudra, hatha yoga en meditatie door Johan, stilteyoga, hatha yoga, yin yoga en dans door mezelf.

Waar

La ferme du Bois-le-Comte is een ecologisch verblijfcentrum in het zuidoosten van België. Een permacultuur domein van 10 ha omringd door bossen en weiden.

De maaltijden zijn 100% biologisch en plantaardig, met zoveel mogelijk verse en lokale producten. We verwerken geen dierlijke producten in de maaltijden. Zuivelproducten (zoals boter, melk en yoghurt) zijn wel beschikbaar bij het ontbijt. We gebruiken ook geen suiker, wel natuurlijke zoetmiddelen zoals ahornsiroop. We kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen: tarwevrij, glutenvrij, sojavrij en notenvrij (de maaltijden zijn sowieso zonder lactose en ei).

Water, driejarenthee, kruidenthee en granenkoffie zijn doorlopend beschikbaar. Bij het ontbijt wordt op vraag ook echte bio-koffie geserveerd.

De slaapaccommodatie bestaat standaard uit drie- tot vierpersoonskamers. Elke kamer heeft eigen sanitair.

Praktisch

Datum: 1-3 okt. Aankomst vrijdag 18u, vertrek zondag om 16u.

Verblijf in gedeelde kamers van drie of vier personen. Vol pension met vega maaltijden

Prijs: all-inn voor 1 juli: 299€ en na 1 juli: 325€. Overschrijven op BE77 9792 3947 7342 van Asudra Yoga, met vermelding "Yogaweekend, 1-3 oktober"

Waar? La ferme du Bois-Le-Compte is een landgoed van 10 hectare met ecologisch verbouwde hoeves.

Corona: Alle op dat moment gangbare regels worden gerespecteerd.

Inschrijven.

Meer praktische info volgt bij inschrijving.