top of page
IMG-20220405-WA0000.jpg

Ontdek de Buddha in jou

Zomerweekend stilte yoga, en meditatie
9-11 juni 2023

in samenwerking met Dhyan
(www.stilteweekend.com)

​​Na groot succes van voorgaande editie herhaald!

De reis naar binnen

 

Dit weekend draait om datgene waar iedereen zo naar verlangt: rust in je hoofd. De essentie van zowel Dhyan's als mijn teachings is dat de stilte altijd in jou aanwezig is, naast de eventuele onrust. De rode draad is het observeren van wat is, zonder weerstand, of zonder erin mee te gaan.

Stilte

 

Na de openingscirkel op vrijdag gaan we de stilte in tot de afsluitcirkel op zondagmiddag. Zo kan je helemaal dicht bij jezelf zijn en je terug her-inneren wie je echt bent. Net zoals bij een echte stilte retraite nodigen we je uit je GSM af te zetten en aan je familie onze telefoonnummers door te geven. Zo kan iedereen met een gerust hart me-time nemen.

Programma

 

Wat mag je verwachten in dit weekend? Meditaties, pranayama ('ademhalingsoefeningen') en yoga nidra (begeleide relaxatie) door Dhyan. Zachte (Yin) yoga, stilteyoga (geen verbale maar muzikale begeleiding) en yoga nidra door mezelf. Zaterdagavond maken we het gezellig met een kampvuur bij zonsondergang, onder muzikale begeleiding van mezelf met 2 andere zangers/muzikanten.

Wat neem je mee naar huis:
- Een diepere verbinding met jezelf: door de stilte en de meditatie kan je dieper in contact
komen met jezelf en je eigen behoeften. Je krijgt nieuwe inzichten en inspiratie.
- Meer rust en ontspanning: Je bent meer ontspannen en kalm. Je ervaart een diep gevoel van innerlijk vrede en vertrouwen.
- Nieuwe vaardigheden en tools
- Een gevoel van gemeenschap: het samen delen van deze ervaring met anderen geeft een gevoel van gemeenschap en verbondenheid.

Mede teacher: Dhyan

 

Dhyan Meinoud Rijnen mediteert al meer dan 20 jaar. Door de jaren heen volgde hij verschillende mindfulness trainingen en opleidingen. Hij heeft op zijn palmares een ellenlange lijst van retraites in verschillende landen. Elk jaar doet hij een eigen stilteretraite - in 2018 ging hij 5,5 maand in solo stilte retraite in India. Tijdens die retraite kwam het inzicht te gaan delen, en zo werd stilteweekend.com geboren. Dhyan is een meester in pranayama (ademhalinstechnieken) en meditatie. En een heel 'zen' persoon.

 

​Locatie...

 

Villa Terre de Lumière, Maldegem, een groot domein in the middle of nowhere... Een ideale plek om tot rust de komen. Mét zwembad!

Het eten...

 

Bart zal koken. Hij heeft een koksdiploma van Spermalie, en kookt echt lekker. Zijn leuze: het mag vege of zelfs vega of glutenvrij zijn, maar het moet wel echt lekker zijn! Bovendien eten wij altijd 100% (JAWEL, 100%) bio. Dus ook tijdens het weekend. Groenten en fruit halen we van de bioboerderij waar ik werk (en dat is top kwaliteit...).

Praktisch

 

Start vrijdag 18u30 (avondeten), einde zondag 16u.

 

Tweepersoonskamer: €395

Kamperen (tent/camper...): €340

Flinke Bring a friend korting!

Breng een vriend of vriendin mee op weekend en geniet van €40 korting!

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene en annulatie voorwaarden

286747419_5253095321474341_6652513408636088074_n.jpg
bottom of page