bewustzijn.jpg

Individuele sessies

Coaching sessies met Gwenda

Vanuit mijn jarenlange ervaring in energetisch lichaamswerk voel ik mensen enorm goed aan en kan ik veel 'lezen' uit lichaamstaal en non verbale communicatie, bijvoorbeeld bij massages, yoga of dans. Die scherpte en fijngevoeligheid gebruik ik om mensen te begeleiden die vast zitten op hun pad in de vorm van coaching, al dan niet in combinatie met yoga, massage of andere tools die ik zelf als zeer waardevol heb ervaren op mijn pad, zoals EFT ('Emotional Freedom Technique' of 'tapping'). Coaching is geen therapie, maar begeleiding om uit jou te halen wat al diep in je zit: 'the true teacher is someone who helps you discover the teacher in yourself' (Thich Nhat Hanh).

€70/1,5u - massage €80/1,5u.

De sessies zijn life in onze privé sauna Zente, Sint-Laureins, of online via Zoom. Omwille van Corona is alles uiteraard online nu.

Inzichtssessies met Prem Taro

De inzichtssessies zijn gericht op het herkennen van het stille bewustzijn in jezelf. Er wordt individueel gekeken waar je vast zit in je geloofssystemen en onbewuste patronen die je in de ban hebben. Na 30 jaar bij Osho heeft Taro 20 jaar ervaring over de hele wereld met zowel groepen als individuele sessies. Prem Taro woont in Nederland, dus de sessies zijn online via Zoom.

€80/1,5u.

 

Contacteer me.